адреса

Київ, вул. Туманяна 3,
1-й під’їзд, 14-й поверх,
офіс №111

e-mail

regultehno@gmail.com
Пн – Пт 9:00 – 18:30

Заправка картриджів струменевих принтерів

Сервісний центр «Регул-Техно». Професіоналізм Якість Швидкість.

    З кожним днем популярність струменевих принтерів росте. Це пояснюється тим, що за символічну плату є можливість в домашніх умовах роздрукувати будь-який матеріал: від простого тексту до картинки або фотографії високої якості. Проте ті, хто стикався з особливостями роботи такого принтера, напевно знають, що витрати чорнила досить великі і заправка картриджів для струменевих принтерів під силу не кожному. Ще один недолік – занадто висока вартість нового оригінального набору картриджів. У зв’язку з цим виникає необхідність повторної заправки картриджів.

    Заправка струменевих картриджів досить непроста і клопітка справа, навіть враховуючи усі зручності заправних наборів, які містять в собі усе найнеобхідніше : і чорнила, і шприци, і рукавички. Безпосередньо перед заправкою необхідно візуально перевірити картридж на наявність засмічення або засихання, адже засихання відбувається впродовж двох місяців простою. Також варто враховувати, що заправка картриджів струменевих принтерів різних моделей має свої відмінності, зупинимося детальніше на декількох найпоширеніших з них.

    Виробник Canon дуже раціонально віднісся до розробки конструкції картриджів, адже до резервуару з чорнилом приєднана знімна друкувальна голівка, що дає можливість замінити її при необхідності.

    Заправка струменевих картриджів Сanon відбувається просто: вихідний отвір заклеюється скотчем, під захисну кришку вводиться чорнило, і вже через пару хвилин картридж готовий до застосування. Скільки мілілітрів фарби необхідно залити – точної відповіді немає, але як тільки фарба з’явиться над отвором для заправки, це означає, що ви повністю заповнили картридж.

    Говорячи про принтери торгової марки HP, варто відмітити, що поєднана друкувальна голівка з резервуаром для чорнила – це не завжди добре. Адже якщо голівка зіпсована, то доведеться купувати новий картридж, і виправити в даному випадку нічого не можна.

    Заправка струменевих картриджів HP може відрізнятися залежно від їх різновиду. Це пов’язано більшою мірою з тим, що для різних моделей принтерів розроблено декілька видів картриджів. Техніка заправки відрізняється необхідністю зберігати герметичність, і навпаки, для заправки кольорових картриджів герметичність не важлива, тоді як, заправляючи чорно-білий картридж, без цього не обійтися.

    Чим же відрізняється заправка струменевих картриджів Еpson? Одна з поширених помилок недосвідченого користувача – надовго залишена без заправленого картриджа з чорнилом стаціонарно розташована друкувальна голівка. Вона засихає. Інша процедура заправки нічим не відрізняється.

    На сьогодні компанія Epson наполегливо бореться проти використання неоригінального чорнила, встановлюючи захисні чіпи.

    ЗАМОВИТИ ЗАПРАВКУ КАРТРІДЖА

    Заправка струменевих картриджів в Києві

    Якщо Ви щасливий володар струменевого принтера, а один із Ваших картриджів повідомляє, що фарба в ньому закінчується, тоді Ви можете без проблем скористатися нашою послугою – заправка струменевого картриджа.

    Наші співробітники проведуть діагностику стану Ваших картриджів, зроблять очищення важливих для працездатності і тривалої експлуатації деталей, а також проконсультують з приводу питань, що цікавлять Вас. Однією з причин, чому краще звернутися до професіоналів, є наявність спеціального устаткування, за допомогою якого заправка струменевого принтера пройде швидше, ніж вручну в домашніх умовах.

    Наші досвідчені фахівці, через руки яких щодня проходить величезна кількість різних моделей картриджів, знають про усі особливості виконання цих робіт, у тому числі в список наших послуг входить і заправка картриджів струменевих принтерів Сanon.

    Якщо у Вас немає можливості доставити картридж в наш сервісний центр, тоді ми пропонуємо послугу виклику майстра додому – заправка струменевих картриджів. Зв’яжіться з нашим менеджером по телефону, електронній пошті або ICQ і залиште заявку.

    Коментарі

    Ніяких коментарів поки не було створено. Будьте першим коментатором.

    Зв'язатися з нами

      м.Київ, вул.Туманяна 3, 1-й під’їзд, 14-й поверх, офіс №111

      Пн - Пт 9:00 - 18:30


      (067) 505-23-31

      regultehno@gmail.com

      * Шановні клієнти, у зв’язку з тим, що в нашому будинку встановлений домофон, Вам слід набрати на клавіатурі “111” і дочекатися з’єднання з представником нашої компанії, який забезпечить Вам захід в наш сервісний центр. Якщо Вам вимагається допомога в підйомі великогабаритної або важкої копіювально-розмножувальної техніки – повідомите нас. Якщо виникли труднощі – наберіть нас і наш менеджер спуститься за Вами. Дякуємо за розуміння!