адреса

Київ, вул. Туманяна 3,
1-й під’їзд, 14-й поверх,
офіс №111

e-mail

regultehno@gmail.com
Пн – Пт 9:00 – 18:30

Переустановлення Windows і налаштування ПО

Сервісний центр «Регул-Техно». Професіоналізм Якість Швидкість.

    Дія вірусів на операційну систему

    Якщо ваш комп’ютер став видавати “Глюка” у вигляді зависання, гальмування або інших подібних феноменів, то не варто стрімголов відразу ж бігти в майстерню, де вартість реанімації у вигляді переустановлення Windows буде досить відчутною для вашого бюджету. Спершу варто перевірити систему на наявність вірусів. З великою вірогідністю ви виявите декілька “черв’яків”, що сидять у вашій машині і чекають моменту їй зашкодити. Про наявність різних “троянських коней” начулися, напевно, усі користувачі комп’ютерної техніки. Поздоровляємо Вас, якщо антивірус, що стоїть на вашому компі, вирішить якусь частину присутніх проблем. Проте вірогідність рішення ваших проблем за допомогою однієї лише антивірусної програми дуже мала. Швидше за все, вам не уникнути переустановлення операційної системи, якої у більшості з нас являється одна з версій Windows.

    Що відбувається з системою при тривалому використанні

    В ході тривалої експлуатації операційної системи, Windows має огидну властивість накопичувати в надрах Program Files величезну кількість ні вам, ні системі не потрібних даних, які згодом негативно впливають на швидкість роботи програм, а іноді і зовсім не дають можливості здійснювати яку-небудь роботу на комп’ютері.

    ЗАМОВИТИ УСТАНОВКУ WINDOWS АБО НАЛАШТУВАННЯ ПО

    Вплив Інтернету на роботу програм

    Особливо страждає програмна частина вашої машини при тривалій роботі в мережі інтернет. Рядовий користувач навіть уявити собі не може кількість шкідливого софтвера, що гуляє по мережі, і швидкість його проникнення у файлову систему вашої машини. У результаті в певний момент ми починаємо обурюватися, лаятися (іноді не зовсім упереджено) і навіть готові пустити в хід грубу силу. І ось тут дозвольте вас застерегти від необдуманих дій. Швидше за все, ваш друг-комп’ютер просто вимагає переустановлення Windows. Добре, якщо ви свого часу створили резервну копію системних файлів і можете скористатися “рятувальним” диском для відновлення “винды”. Прагніть створювати резервні копії своєї системної інформації. Є безліч причин, по яких ви можете її втратити. Це і несправності жорстких дисків, і скачки напруга, що виводить з ладу апаратну начинку комп’ютера. Можна, звичайно, сподіватися на везіння, проте ніхто не застрахований від випадкової втрати даних. Особливо це неприємно відчувається при “пробоїнах” в програмному забезпеченні, що виливаються в збої, гальмування, “Глюка” і інші прикрощі. Іноді це може бути повна відмова працездатності машини. Але, як показує досвід, більше 95 % користувачів не утрудняють себе здійсненням операцій з резервним копіюванням. А значить, повного переустановлення Windows не уникнути.

    Особливості установки і переустановлення Windows

    І так, ви вирішилися, а вірніше – життя змусило вас піти на рішучий крок по оновленню програмного забезпечення. Найбільш смілива частина аудиторії відправиться на простори інтернету, де на сьогодні можна знайти масу інформації про проведення відновних дій над операційною системою аж до покрокових інструкцій по виконанню подібної операції. Побажаємо удачі таким сміливцям і сподіватимемося на благополучний результат заходу. Переустановлення Windows в більшості випадків спричинить проблеми по переподключению до мережі інтернет, а також, швидше за все, ряд встановленого на комп’ютері устаткування перестане відгукуватися після переустановлення системи і зажадає виробити також повторну установку драйверів.

    Порівняльна вартість установки програмного забезпечення

    Якщо ж ви все ж не знаходите в собі сили виробити відновлення системи і переустановити Windows самостійно, то будьте готові до того, що на якийсь час ви будете позбавлені можливості спілкування зі своїм “компаньйоном”, а також вимушені будете понести фінансові витрати пов’язані з відновленням програмного забезпечення на вашому комп’ютері. На сьогодні проведення антивірусної перевірки в різних майстернях може обійтися вам від 100 до 150 грн. Оптимізація роботи ПК без переустановлення системи обійдеться від 150 до 250 грн. А ціна переустановлення Windows на ринку коливається від 150 до 300 грн. Кишеня не кожного нашого співвітчизника витримає таке одномоментне вилучення засобів з особистого бюджету.

    Наші фахівці допоможуть Вам настроїти Ваш ПК з урахуванням Ваших потреб і вимог як у Вас удома або в офісі, так і у нас в сервісному центрі.

    Коментарі

    Ніяких коментарів поки не було створено. Будьте першим коментатором.

    Зв'язатися з нами

      м.Київ, вул.Туманяна 3, 1-й під’їзд, 14-й поверх, офіс №111

      Пн - Пт 9:00 - 18:30


      (067) 505-23-31

      regultehno@gmail.com

      * Шановні клієнти, у зв’язку з тим, що в нашому будинку встановлений домофон, Вам слід набрати на клавіатурі “111” і дочекатися з’єднання з представником нашої компанії, який забезпечить Вам захід в наш сервісний центр. Якщо Вам вимагається допомога в підйомі великогабаритної або важкої копіювально-розмножувальної техніки – повідомите нас. Якщо виникли труднощі – наберіть нас і наш менеджер спуститься за Вами. Дякуємо за розуміння!