адреса

Київ, вул. Туманяна 3,
1-й під’їзд, 14-й поверх,
офіс №111

e-mail

regultehno@gmail.com
Пн – Пт 9:00 – 18:30

Заправка картриджів лазерних принтерів

Сервісний центр «Регул-Техно». Професіоналізм Якість Швидкість.

    Заправка монохромних лазерних принтерів від 70 грн.

    Безкоштовний виїзд до клієнта.

    ЗАМОВИТИ ЗАПРАВКУ КАРТРІДЖА

     

    Сучасні принтери впевнено увійшли до нашого життя, поступово замінюючи собою класичне письмове приладдя і друкарські машинки. Проте, великим недоліком сучасних принтерів є досить висока вартість їх ремонту і обслуговування. Робота по ремонту принтера вимагає дуже високої кваліфікації фахівців, наявності технічних засобів і інструментів і, звичайно ж, досвіду роботи. Крім того, витратні матеріали для лазерного принтера коштують досить дорого.

    lazern_kartrig

    Напевно, кожен стикався з проблемою погіршення якості друку принтера. Чи треба купляти новий фірмовий картридж? Частенько це - необачне рішення, оскільки це досить дорого, майже половина вартості нового принтера.

    Хочете заощадити гроші? Вирішення проблеми - заправка картриджа.

    Фахівці «Регул-Техно» беруть на себе непросте завдання технічного обслуговування Вашого лазерного принтера, роботи по ремонту і відновленню картриджа для Вашого друкувального пристрою. Це, безумовно, вигідно, оскільки дозволить заощадити кошти в порівнянні з покупкою нового картриджа.

    Заправка картриджів для лазерних принтерів має ряд позитивних сторін.

    • • Кошти, заощаджені завдяки заправкам лазерних картриджів, практично дорівнюють половині вартості лазерного принтера.
    • • При відновленні або заправці не проводиться утилізація несправних картриджів (а отже, не відбувається забруднення довкілля).

    Чому треба звертатися до наших фахівців при заправці картриджів?

    Робота по заправці, на перший погляд, не становить особливої складності. Дехто намагається виконати цю роботу самостійно, але не всі можуть похвалитися відмінним результатом. Поза сумнівом, в такій тонкій і копіткій справі, як заправка лазерного картриджа, краще звернутися до фахівців. Наші фахівці мають усі необхідні навички і досвід роботи, щоб успішно впоратися з цим завданням.

    Особливості заправки картриджів

    • • Окрім витратного матеріалу, в картриджі є деталі, що потребують акуратного і ретельного очищення.
    • • Тонер по своїй дисперсності значно перевершує звичайний пил. Якщо тонер розсипався, прибрати його без допомоги спеціальних пристосувань досить складно.
    • • Виробник зацікавлений в тому, щоб нові картриджі купувалися як можна частіше. Але усі складнощі, пов'язані з цим, успішно долаються нашими фахівцями (проводиться підбір відповідних витратних матеріалів, застосування чіпів-емуляторів, перепрошивання принтера).

    Поза сумнівом, без досвіду роботи і спеціальних навичок неможливо впоратися з цими проблемами. Зрештою, спроби самостійно вирішити проблему обернуться поломкою принтера і додатковими грошовими витратами.

    Порядок робіт по заправці картриджа приблизно такий:

    • Спочатку проводять діагностику пристрою для того, щоб визначитися з порядком подальших дій (заправка або відновлення картриджа).
    • Проводиться дуже обережне розбирання картриджа.
    • Здійснюється чищення картриджа від залишків відпрацьованого тонера.
    • Проводиться чистка дрібних деталей, фото-барабана, поліровка валів.
    • Здійснюється заповнення картриджа новою порцією тонера.
    • Проводиться змащування шестерень, перевірка ущільнювачів і складання картриджа.
    • Перед тим, як повернути принтер власникові, проводять пробний друк.

    Приклад заправки картриджа:

    zapravka laz1

    1.Виймаємо штифти що кріплять фото-рецепторний барабан. Витягаємо фото-барабан.

    zapravka laz2

    2.Дістаємо вал попереднього заряду.

    zapravka laz3

    3.Витягаємо з обох боків штифти, що зв'язують половинки картриджа.

    Заправку картриджа лазерного принтера можна зробити як в сервісному центрі «Регул-техно», так і викликати фахівців додому або на підприємство.

    Поза сумнівом, тільки наші висококваліфіковані фахівці зможуть заправити будь-які картриджі (заправка лазерних картриджів HP, Samsung, Canon, Epson та інші) в найкоротші терміни і з бездоганною якістю. Ціна на заправку картриджа в сервісному центрі «Регул-Техно» значно нижче, ніж в середньому по Києву. Якщо Ви хочете дізнатися, скільки коштує заправка лазерного картриджа – телефонуйте за номером, вказаним на сайті нашої компанії.

    Бездоганний сервіс і прекрасна якість роботи за невелику ціну - ось основний девіз нашої компанії. Після закінчення процедури заправки, якість друку буде анітрохи не гірше, ніж з новим картриджем.

    Коментарі

    Ніяких коментарів поки не було створено. Будьте першим коментатором.

    Зв'язатися з нами

      м.Київ, вул.Туманяна 3, 1-й під’їзд, 14-й поверх, офіс №111

      Пн - Пт 9:00 - 18:30


      (067) 505-23-31

      regultehno@gmail.com

      * Шановні клієнти, у зв’язку з тим, що в нашому будинку встановлений домофон, Вам слід набрати на клавіатурі “111” і дочекатися з’єднання з представником нашої компанії, який забезпечить Вам захід в наш сервісний центр. Якщо Вам вимагається допомога в підйомі великогабаритної або важкої копіювально-розмножувальної техніки – повідомите нас. Якщо виникли труднощі – наберіть нас і наш менеджер спуститься за Вами. Дякуємо за розуміння!